Hans Pieper
Mooi hout voor mijn Ooni Karu pizzaoven besteld en ontvangen. Heel proces van bestellen, leveren met track/trace verliep soepel. En als verrassing wat leuke handige extra’s als presentje. Top! Voor mooi hout voor scherpe prijs moet je ik doosjehout zijn!
Patrick van Mil
Snel en vriendelijk bedrijf. Reageert snel !
G G H van de Weerd
Prima aanmaakhout, mooi droog en op een vaste lengte gezaagd. De aanmaakhoutjes passen precies in mijn speksteenkachel en geven direct een flink vuur om de houtbriketten te laten branden. En ook nog eens goed verpakt in een stevige doos. Doe mij nog maar een doosje!
Sebastiaan
Het hout voor mijn pizzaoven heeft een heel goede kwaliteit en zorgt voor een heerlijke pizza! Doosjehout is een overzichtelijk webwinkel met een erg goede-prijs kwaliteitsverhouding. Het advies en persoonlijk contact bij aankoop maakt het heel prettig.
Robbert
Perfect hout voor de pizzaoven ook voor kleinere ovens zoals een Ooni. Mooi formaat en uitstekend gedroogd. Hout werd binnen twee dagen na bestelling thuis afgeleverd en was keurig verpakt. Ik ga zeker vaker bestellen.
Ed
Ik dacht eerst dat ik het verkeerde pakketje kreeg, maar dit bleek een extra cadeautje! Daarna werd ik ook heel goed tewoord gestaan door Cars bij vragen. Het gedroogde eiken hout voor mijn kleine Ooni pizza oven brand super. Schoon, heet en langer dan ander hout wat ik heb geprobeerd. Mijn pizza's waren nog nooit zo lekker :)