Henry
De voor en na foto’s die je regelmatig tegen komt bij diverse producten komen niet overeen met de werkelijkheid maar wel bij Imperio. Ik was enorm verbaasd over het resultaat en uiteraard erg blij daarmee.
Inmiddels weet ik dat ook de service erg goed is en ook de communicatie.
Hier ga ik zeer zeker vaker bestellen, wat mij betreft een absolute aanrader dus.
Brigit
Snelle levering, zeer goed product de haarpoeder heel erg blij mee voor de 2e keer besteld. Heb meerdere andere poeders gebruikt maar geven erg af, deze is echt top! Wil graag de haar vezels eens gaan proberen naar alle mooie berichten hier, dat dan voor de volgende keer. Maar bestelling was niet aan de deur afgeleverd maar op een afhaalpunt wat kilometers hier vandaan ligt. En heb het dus door iemand anders moeten laten ophalen…dus mijn aanbieding 3 voor de prijs van 1 was voor mij niet echt een aanbieding meer☺️
Herma
Snelle levering, heel blij met de poeder, daar ik een zware allergische reactie krijg op alle soorten haarkleuring, met deze poeder kan ik de paar grijze plukken bedekken.
Maaike
Goede informatie, snelle verzending en ruimte voor het stellen van persoonlijke vragen. Top!
Bjorn
Over het algemeen beschik ik over een volle haardos. Maar natuurlijk ben je als man onzeker over de kleinste dingetjes. Hierbij bied de IMPERIO Precisiekit een goeie uitkomst voor mijn inhammen. Hierdoor lijkt mijn haarlijn een stuk voller dan voorheen. Top product, en kan het iedereen aanbevelen.
Anna
Volgende dag geleverd! En top produkten!👍🏻👍🏻👍🏻