Ingrid
Zojuist mijn tweede bestelling mogen ontvangen. De eerste bestelling was zo goed bevallen dat de tweede bestelling al snel volgde. Een hele snelle levering (de volgende dag al) maar ook zeker hele mooie producten. Precies zoals op de foto's. Echt een aanrader!!
Simone
Ik heb een leuk setje armbanden gekocht, snelle levering! Jammer genoeg voldeed het niet aan mijn verwachtingen, geen enkel probleem om het terug te sturen. Gisteren gedaan, vandaag het geld al op de rekening, wat een snelle, goede service! Fijne webshop!
Gisèle
Ik heb een super leuke set met armbandjes gekocht en bijpassende ringen. Beide sets waren mooi verpakt echt een kado voor mijzelf. De bezorging was razendsnel waardoor ik de armbanden nog op tijd binnenkreeg voor mijn feestje. 💃
Lies
Precies waar ik op zoek naar was! Schattige armbandjes waar ik niet teveel omkijken naar heb, die niet verkleuren omdat het goedkoop spul is, aangezien mijn huid daar niet tegen kan en die netjes blijven. Ik draag ze inmiddels 4 maanden en ze ogen nog zo goed als nieuw.
S. Rozema
Mooie sieraden voor nette prijs en vooral ook om de service. Ik had armband waar bij ontvangst 1 steentje uit was (lag los in de verpakking). Zelf er weer in kunnen maken maar werd niet mooi. Kreeg gewoon geld terug en nieuwe armband is onderweg. Dat is nog eens een service.
Aldina
Leuke site met veel keuze, snelle bezorging en erg leuk met zorg ingepakt. Oor belletjes van goede kwaliteit!