Kim Vlot
Kralen armbanden gekocht voor mijn man. De verzending verliep vlot. De armbanden zien er precies zo uit als op de foto. Helaas bleken wij zelf iets verkeerd te hebben gedaan met de maat. Het was geen enkel probleem om het om te ruilen voor de juiste maat. De tweede zending was ook zo weer binnen. Goede en snelle service en mooie armbanden. Mijn man is er erg blij mee! Wij gaan zeker vaker bestellen.
Nicole
Goede service na een aankoop van een armband
Francijn
Leuke en mooie sieraden, zien er uit zoals op de foto’s. Snel verstuurd en ontvangen en erg leuk ingepakt. Aanbevolen!
Ingrid
Zojuist mijn tweede bestelling mogen ontvangen. De eerste bestelling was zo goed bevallen dat de tweede bestelling al snel volgde. Een hele snelle levering (de volgende dag al) maar ook zeker hele mooie producten. Precies zoals op de foto's. Echt een aanrader!!
Simone
Ik heb een leuk setje armbanden gekocht, snelle levering! Jammer genoeg voldeed het niet aan mijn verwachtingen, geen enkel probleem om het terug te sturen. Gisteren gedaan, vandaag het geld al op de rekening, wat een snelle, goede service! Fijne webshop!
Gisèle
Ik heb een super leuke set met armbandjes gekocht en bijpassende ringen. Beide sets waren mooi verpakt echt een kado voor mijzelf. De bezorging was razendsnel waardoor ik de armbanden nog op tijd binnenkreeg voor mijn feestje. 💃