M. Kahlmann
Super tevreden ! Wijze waarop t is verwerkt in mijn eigen haar is zo goed als niet te zien. Kleur is perfecte match met mijn eigen haarkleur. Als je t niet weet zie je niet dat (nu) volle coupe niet van nature van mijzelf is. Super prijs/kwaliteit, heel kundig gedaan. Absoluut aan te bevelen !
AHartogs
Top kwaliteit haren!!
MGielis
Geweldige extensions! Meteen de perfecte kleur zonder te verven. Ik heb al veel extensions geprobeerd maar ik wil nu nooit meer anders! Super blij, bedankt!
MHoltzer
Heel blij met mijn matten van TM hair! Ik ben zo lang op zoek geweest naar mix kleuren. Ik heb verschillende kleuren blond in mijn haren, zoals veel meiden met blond haar. Nu kan ik eindelijk mijn matten aanpassen op mijn haarkleur ipv andersom (wat bijna niet te doen is). Voorheen droeg ik altijd matten van Balmain waarbij de beschermlaag (vooral het blonde bewerkte haar) vaak snel verdween en het droog werd. Ik merk dat deze matten echt zacht en mooi blijven! Eindelijk de juiste match gevonden!
PvTiggelen
Ik heb Vietnamees Flat weft ( natural wavy) besteld in 25 cm in de kleur 33H besteld. Goede kwaliteit, haar voelt fijn en natuurlijk aan, kleur zoals op het plaatje, met zorg verpakt. Super blij mee! De volgende bestelling kies ik weer voor TM hair!!
N. Vlassak
Voor mij nooit meer anders dan Tailor Made Hair! 😍

Ik ben van mezelf blond, maar dan 4 verschillende kleuren blond. Het was zoeken naar extensions die dicht in de buurt kwamen van mijn kleur maar altijd moest ik ze nog in de highlights zetten en vaak nog een spoeling geven, natuurlijk beschadigde dit al gelijk de extensions waardoor ik vaak na een half jaar al nieuwe moest kopen omdat ze gewoon al kapot waren.. dit kostte me zoveel geld!!
Toen kwam ik Tailor Made Hair tegen, ze bieden de mogelijkheid om meerdere kleuren samen te stellen (die van jou haarkleur) en maken hier dan met verschillende percentages jou eigen kleur mee in de fabriek. Ik heb zelf 4 verschillende kleurtinten blond en ik ben zo onwijs blij dat ik na het inzetten niks meer aan mijn haren hoef te doen behalve knippen!! De overloop is perfect!