Celine
Kwaliteit van de haren is ontzettend goed! Nog nooit zo’n mooie extensions gehad!
N.Biggelaar
Sinds 2 maanden heb ik extensions van Tailor Made Hair en ik ben er superblij mee! De haren blijven stevig zitten maar ik voel ze niet. Het haar is makkelijk te stylen en blijft mooi van kwaliteit. Ik heb er veel complimenten over gehad. Ik wil niet meer anders!
Manon
Vroeger zei ik, dit is niets voor mij! Nu ben ik helemaal verliefd op mn eigen haar! Het is zo mooi en zo natuurlijk, het past echt geweldig bij mn eigen haar! De kwaliteit van de extensions is erg goed en de manier van verwerken door mn eigen haar is heet subtiel en plat! Er wordt echt goed gekeken naar de kleur!
Ik voel me er heel goed bij, zelf heb ik dun haar en kan het nooit los dragen, nu wel! Los, half los, een knot en een mooie staart! Iedereen in mn omgeving vind het er heel natuurlijk uitzien en ik voel me meer vrouw.

Kortom heel erg blij mee
Heleen
Ik ben meer dan verrast over de kwaliteit van het gebruikte haar en de kleurstelling zoals ik die had besteld. Het haar valt natuurlijk. Er is geen onderscheid te ontdekken met mijn eigen haar. Topkwaliteit met een topservice. Zeer aan te bevelen.
A. de wit
Professioneel en hoge kwaliteit
Enorm tevreden, customized naar de wensen van de klant
Prachtig resultaat
Mijn extensions zijn prachtige, hoge kwaliteit, de juiste kleur, fijn in onderhoud

Snelle service
M. Kahlmann
Super tevreden ! Wijze waarop t is verwerkt in mijn eigen haar is zo goed als niet te zien. Kleur is perfecte match met mijn eigen haarkleur. Als je t niet weet zie je niet dat (nu) volle coupe niet van nature van mijzelf is. Super prijs/kwaliteit, heel kundig gedaan. Absoluut aan te bevelen !