Eddy De Boel
Ritsscreen ontvangen van zeer goede kwaliteit.
Enkel jammer dat je geen RAL kleur naar keuze kan kiezen.
Heb daarom bak en geleiders in het RAL kleur van mijn ramen gespoten.
Instructies voor montage, aansluiten en connecteren waren zeer duidelijk.
De extra wandzender kon ik niet koppelen, maar na contact met de klantendienst bleek dat ik een verkeerd type had gekocht en hebben ze mij zonder aarzelen het correcte type opgestuurd. Ben dus zeer tevreden van dit bedrijf!
Sanne
We hebben screens besteld toen er een hele mooie aanbieding gold.
Uiteindelijk was het nog een uitgave maar nu de screens eenmaal hangen is het al het geld meer dan waard.
Kwaliteit van alle onderdelen en materialen is uitstekend, en zeer netjes afgewerkt.
We wilden in eerste instantie laten bezorgen maar omdat we niet meer konden wachten hebben we last minut gebeld of we het konden ophalen. Dit was geen enkel probleem, de gene aan de telefoon heeft zelfs uit eigen beweging gezorgd dat de betaalde bezorg kosten terug gestort werden👍🏽 na thuis erachter te zijn gekomen dat we een paar dopjes misten kon ik deze ‘s avonds na 18.00 uur nog gewoon komen halen in de fabriek.
Ik ben behoorlijk kieskeurig maar raad een ieder dit bedrijf aan om de service en kwaliteit
Guido
Doen wat ze beloven. Goede prijs-kwaliteit.
Hans
Na ruim 2,5 jaar was een telefoontje genoeg om de 2 screens die ik in 2021 had gekocht, alsnog te repareren. Na afspraak de screens afgeleverd bij de fabriek en onder het genot van een kop koffie werden de screens kostenloos voorzien van nieuwe motoren en kon na 20 minuten de screens weer meenemen. Prima service en vriendelijke mensen die e.e.a. op perfecte manier oplossen.
Chris
Goed zonnescherm geleverd. Na een jaar deed het zonnepaneel het niet meer. Prima en vriendelijk geholpen! Werkt weer prima! Hartstikke bedankt!
Gerard
Geweldige service, ook als er tegenslag is bij montage.