Francis en Lars
Onze ervaring is ronduit geweldig. Vanaf het begin overtroffen ze onze verwachtingen met hun buitengewone communicatie en toewijding aan klanttevredenheid.

Ze reageerde snel op al onze vragen en toonde oprechte betrokkenheid. Toen bleek dat we wat vertraging hadden, waren ze ongelooflijk flexibel en dachten ze actief met ons mee om een passende oplossing te vinden.

Wat het bedrijf echt onderscheidt, is hun hart voor de klant. Ze gaven ons meteen een goed gevoel. Wij zouden ze aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar vakmanschap en een betrouwbare partner voor vloerprojecten.

We wensen het hele team veel succes en bedankt voor het leveren van een service die de verwachtingen overtrof!
Koen en mandy
Goede service alles goed uitgelegd om de keuze te maken. Het ziet er top uit
Zowel de vloerbedekking op de trappen als de pvc in de huiskamer wij zijn zeer tevreden
Julia Michels
Wij zijn enorm goed geholpen door Tommy en Malou bij het uitzoeken van een vloer voor ons nieuwbouwhuis. Ze namen de tijd om ons dingen uit te leggen en ze gaven ons de tijd om de perfecte kleur te vinden. Het plannen van de werkzaamheden verliep soepel. We konden Tommy en Malou bijna dag en nacht bereiken met onze vragen; de communicatie verliep super! Uiteindelijk zijn we heel erg blij met het eindresultaat en kijken we ernaar uit om ook onze trap te laten bekleden met PVC. We zijn tevreden klanten!
Ida
Prachtige vloer en goed advies
Drago
Zeer tevreden met onze visgraat vloer. Top kwaliteit, uitstekende service en zeer snelle en prettige communicatie. Nogmaals dank team Peterstoffering.
Paul en Mariska
Hele fijne en accurate communicatie, snappen goed dat van een staaltje kiezen lastig kan zijn, ze werken netjes, en, niet onbelangrijk natuurlijk, een prachtige vloer als eindresultaat.