Jurgen Kerkhof
Goede service
Frank Leenen
Geweldig snelle en vooral goede service.
Tommie denkt in oplossingen wn niet in problemen.
Super service
Maaike valk
Door Petersstoffering mijn gehele appartement in Eindhoven laten leggen met een visgraat pvc vloer. Tommy heeft ons fijn geholpen in de showroom en de stoffeerders hebben mooi en netjes werk opgeleverd. Ik raad dan ook iedereen aan om bij Tommy en Malou langs te gaan in de showroom.

Maaike valk Eindhoven
R. AktaƟ
Peters stoffering heeft bij ons pvc vloer gelegd (gelijmd) op de begane grond en 1e etage. In de woonkamer hebben ze een super mooie visgraat vloer gelegd, in de gang en keuken tegellook en op de 1e etage rechte plank. De vloeren sluiten perfect aan en lopen mooi door. Daarnaast hebben ze prachtige sfeerplinten tegen de muur geplaatst. Deze hele klus inclusief vooraf dichtsmeren van de sleuven van de vloerverwarming en het egaliseren hebben ze in slechts 3(!) dagen gedaan. Zowel de heren die de vloer hebben gelegd als de dame waarmee we via email contact hebben gehad zijn ontzettend vriendelijk en meedenkend. Je kan altijd bij ze terecht met vragen, of dat nou voor of na de klus is. Al met al zouden wij iedereen aanbevelen om een vloer door Peters stoffering te laten leggen!
Sanne van de Wiel
Super snelle service, ondanks een probleem van onze kant super snel opgelost ! Kei fijn..
Ook heel erg tevreden over de trap en de heren die het gelegt hebben en alles keurig hebben achtergelaten.
Ik zeg, echt een aanrader !!
Frank
Zeer tevreden over Petersstoffering.
Goede communicatie, scherpe prijzen, komen gemaakte afspraken na en het belangrijkste de visgraat pvc vloer is prachtig gelegd. Echt een aanrader!