Cindy
Bloom Mondays is mijn go to winkel voor cadeaupakketten. De verpakking, de inhoud, de service en het duurzame aspect van de producten maakt het voor mij de beste shop die er is in NL.
Lisa
Ik heb hier nu 10 keer een bestelling geplaatst en hat is elke keer perfect! Ik krijg de leukste reacties op de boxen! Zeker nu ik 'aan de andere kant van de wereld zit' (canada) voelt het alsof ik toch iets heel persoonlijks kan doen voor mensen die mij dierbaar zijn. Het contact gaat altijd super gemakkelijk en het voelt alsof ik met een vriendin klets. Ik weet helaas niet meer hoe ik bij deze website ben gekomen maar wat ik wel weet is dat ze is toegevoegd aan mijn favorieten! Dit was zeker niet mijn laatste bestelling.
Jarno de Wild
Bestelling top en snel binnen. Super attent met kaartje
Laurèl Manden
Al voor de tweede keer op rij verzorgd Bloom Mondays voor ons een origineel en duurzaam cadeau voor Secretaressedag. Niets dan complimenten over de inhoud en hoe het eruit ziet.
Voor mij als besteller ervaar ik een hele fijne en snelle communicatie waarin goed meegedacht wordt.
Lidy
Het handgeschreven kaartje maakt het voor mij extra persoonlijk om vanuit het buitenland een cadeautje te kunnen sturen
Charlotte
De vooraf samengestelde boxen zijn heel fijn en het is altijd mogelijk om er nog iets extra's bij te doen, maar ook de zelf samengestelde cadeautjes zijn top. Beide opties worden dan ook regelmatig ingezet voor vriendinnen en relaties. Altijd prachtig ingepakt en snel geleverd. Ik blijf terugkomen!