Danielle
We hebben de robotstofzuiger nu bijna een maand. Wat een uitvinding! Eerste paar keren is hij aan het verkennen voor de juiste route, daarna vindt hij moeiteloos de weg. Zuigkracht is prima en ook via de app in te stellen. In de app is ook de no go area in te stellen. Zelfs de voorkeur van volgorde is in te stellen, zoals bijvoorbeeld eerst de keuken, daarna woonkamer etc. De dweiloptie is een leuke toevoeging. Dit moet je echter zien als even een doekje over de vloer aangezien er natuurlijk geen kracht wordt uitgeoefend. Ook de hoeveelheid water kun je in de app afstellen. In het begin wat problemen met de app installeren maar daarin ben ik prima geholpen door de klantenservice. Hoop dat we er nog lang plezier van hebben!
Ilse Vogelaar
Werkt super op hoogpolig tapijt. Ik ben meer dan tevreden over mijn aankoop!
Carin Kolsters
Goede service, prijs kwaliteit heel goed
John
De C-150 aangeschaft, mooi strak design en wij wilden graag een Nederlands product. Snelle levering en goede service, want had toch wat problemen met “ opstarten”. Lekker makkelijk als er iets is gewoon bellen in het Nederlands. Enig “ nadeel” als je van nadeel kunt spreken is dat via de Tuya App alles in het Engels gaat. Maar dat terzijde. Wij zijn er gelukkig mee. Hij doet het voorlopig prima.
Tallie
Ik ben tevreden over de Tjilla. Hij is veel nauwkeuriger langs de randen dan de andere tweedehandse die we hadden om te proberen.
Nadeel vind ik, doordat we erg “rauwe” vloer hebben in romaans verband gelegd, dat hij daardoor toch wel veel geluid maakt en het lijkt ook wel stof aan te trekken op de stofzuiger zelf. Die is erg vuil en stoffig aan de buitenkant wanneer hij zijn ronde heeft gedaan. En wat ik jammer vind is dat hij niet onder de bank kan, dat kon de probeerstofzuiger wel. ( bij een nieuwe bank ga ik daar wel opletten). Wat ik een super fijn vind, is dat je hem een maand mag proberen.
En ik denk dat wanneer je het goed bij houdt om de borsteltjes schoon te houden, hij lang mee zal gaan. Ik ben blij met m’n aankoop!
Beek
Vlotte levering, goede service.