Janneke Varenkamp
Wij hebben onlangs een persoonlijk schilderij door Marjolein laten maken op basis van een foto. Vanaf begin tot eind was Marjolein ontzettend persoonlijk en heeft ze ons bij het proces betrokken en op de hoogte gehouden. Dit gaf ons vertrouwen en het gevoel dat ons verzoek in goede handen was. Dit bleek ook zo te zijn; we zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Marjolein heeft onze wensen weten te vertalen naar doek, maar met behoud van haar eigen stijl. We zijn er ontzettend blij mee!
Ineke
Helemaal gelukkig met mijn kunstwerk, Bohemian Girl. Zo mooi om het in het echt te zien. Heel blij verrast met alle service en contact door en met Marjolein. Zo soepel verlopen, complimenten!
Martine
Hele goede service met fijne persoonlijke aandacht.
Vanessa
Ik ben erg blij met het schilderij dat ik heb aangeschaft bij Marjolein, Hawa het staat echt heel mooi in huis. Iedereen die het schilderij ziet krijgt er een grote glimlach van. Het contact met Marjolein was ook heel prettig. Ze kwam het kunstwerk zelfs zelf langsbrengen. Ik ben een super tevreden klant!
Ellen
Prachtige print en heel mooi verpakt. Superblij mee :-)
Monique
Prachtig schilderij, we zijn er ontzettend blij mee! Bovendien heel zorgvuldig en verzorgd geleverd, een cadeautje om het te mogen uitpakken.