Henk, Hilversum
In onze zoektocht naar een elektrische haard namen we vanuit Hilversum de moeite om naar Rhenen te rijden. Dit op aanraden van een kennis die daar bijzonder positief over was. Nielco, de eigenaar, nam de tijd voor ons en gaf ons een perfect advies in de toch al zo moeilijke keuze uit de vele mogelijkheden. In de showroom kregen we een prima indruk van de modellen en hebben diezelfde middag nog onze haard besteld. Levering was stipt op de afgesproken dag en ook de installatie verliep voorspoedig. Bijzonder tevreden, dank voor de persoonlijke en prima service.
Monique Teuwsen
Een topservice voor montage heel prettig overleg, we hebben een prachtige haard in ombouw met tv en soundbar staan, een droom. Met zo'n bedrijf wil je graag samenwerken, we raden het iedereen aan. Van begin tot eind met aandacht en zorg, top!
Armin
Top leverancier
Fam. van Munster
Blij met het eindresultaat!
Na een prachtige haard besteld te hebben bij Cozyance werd deze geplaatst. Helaas had de monteur aan 1 kant een te grote gleuf langs de haard gemaakt, wat met afkitten van de randen nog behoorlijk zichtbaar was. Na contact met Nielco is dit uiteindelijk hersteld door een schilder- en restauratiebedrijf. Deze partij heeft dit keurig weten te herstellen, waardoor hier nu niet meer iets van te zien is. Wij zijn erg tevreden met het contact met Nielco. Hij heeft zich steeds voor ons ingezet en echt meegedacht in een passende oplossing. Blij met het eindresultaat en genieten volop van onze elektrische haard. Wij zouden Cozyance zeker aanraden.
Bert en Dingena deRuijter
Een kachel naar onze wens. Na goed overleg zijn we toch tot een goede uitkomst gekomen wat de prijs betreft.
Ook de monteur werkte keurig netjes en was vriendelijk en nam goed de tijd om alles te bespreken. Bij het plaatsen van de kachel.
Tevreden klanten.
Mieke en Dick
Uitstekend geadviseerd bij bezoek aan de showroom en goede keuze kunnen maken. Correcte afspraken, levering en montage. Een prachtig product geleverd. Kortom vakwerk, wij zijn erg twvreden met het resultaat