WebwinkelKeur
klantbeoordeling
9,6/10
55 Reviews
Ben :

Wij werden 's nachts gek van marters die onder de dakpannen kropen. We konden niet traceren waar ze precies binnenkwamen, maar we vermoedden via de dakgoot. Op de uitgebreide site van de Borstelshop vonden we prima informatie over hoe dit aan te pakken. Ik heb foto's gemaakt, deze gemaild en kreeg vrijwel direct een antwoord met wat het beste bij mijn type goot zou passen: marterverjagerborstels in combinatie met dakgootborstels en wat de beste maat zou zijn. Ik heb deze besteld en kon de volgende dag al aan de slag. Prima producten die ik dankzij de foto's op de site binnen een dag over de hele lengte van beide dakgoten heb geplaatst.
En het heeft geholpen, we kunnen weer slapen. Tekenend voor de uitstekende klantenservice is dat er vanochtend een mailtje binnenkwam met de vraag of ons probleem opgelost is...
Kortom: heb je een marterprobleem, dan moet je hier zijn voor de oplossing!
Joeri :

Hele aardige en behulpzame mensen bij deze zaak. Na wat foto's van mijn dakgoot met afmetingen gestuurd te hebben, werden de vogelweringborstels van 120mm aangeraden. Deze bleken na het plaatsen toch te klein te zijn. Na contact via WhatsApp en telefonisch heb ik geheel gratis de 150mm variant opgestuurd gekregen. Deze kreeg ik de volgende dag al binnen. Ze zijn inmiddels bevestigd en zitten perfect. Super netjes dat het zo is opgelost!
Niels :

Hele snelle levering. Vragen aan de telefoon werden snel en vakkundig beantwoord. Bedankt voor de goede service. Borstels ook van goede kwaliteit.
Gerrit :

Een hele goede en snelle levering van het bestelde materiaal. Ook een hele goede service bij antwoorden over vragen die we hadden met een verrassende uitkomst!
Hein :

Snelle levering en prettig contact.