Hilde Heijnen
Fijne service en prachtig eiken tafelblad bezorgd gekregen
Kees Dekker
Wij hebben vorige week een mooie eiken tafel gekocht bij Puur met hout. De tafel was onbehandeld en wij wilde deze zelf gaan behandelen met skylt lak welke we ook bij de tafel hebben aangeschaft. Thuis de lak behandeling gedaan alleen kregen wij het op de een of andere manier niet voor elkaar om de tafel netjes te lakken. De eigenaar van de winkel bood nog aan om het voor ons te doen maar wij wilde wat geld besparen door dit zelf te doen. Wij hebben uiteindelijk Puur gevraagd om het alsnog voor ons te doen en dit was geen probleem alleen moesten we de tafel wel zelf langs brengen. Ze hebben voor ons de mislukte laklagen eraf geschuurd en de tafel opnieuw gelakt. Wij hadden zelf onze oude tafel al verkocht dus vroegen of het mogelijk was met spoed voor ons de tafel te lakken, dit was geen probleem en zij hebben afgelopen Zaterdag de laatste lak laag gedaan en wij konden zelfs op Zondag de tafel ophalen! Wat een top service. Bedankt voor alles!
Jon
Op de website gekeken en daarna de showroom bezocht. Mooie eikenhouten boomstam tafel met spinpoot aangeschaft. Tafel werd naar wens aangepast en zeer tevreden over de service en bereikbaarheid. Aanrader!
Rianne
Eerder deze week in de showroom geweest. Wij waren op zoek naar een eiken eettafel met een mooie stalen poot. Vele maten en soorten heeft PUUR met hout na een goed en ‘puur’ advies zijn wij geslaagd . Je merkt dat het bedrijf ervaring heeft in en met hout. Op goed advies is de tafel ook behandeld tegen vlekken zodat je deze gemakkelijk kunt verwijderen met een doekje.
Zeker een aanrader om je tafel te kopen bij PUUR met hout.
Ron
Mooie kwaliteit , reageren snel op whatsapp
Op Zondag besteld en op woensdag mooie X-poten voor mijn tafelblad welke ik zelf opgeknapt heb , en zo heb ik mijn oude tafel weer een moderne en prachtige look kunnen geven met de X-poten van PUUR
Helaas waren de schroeven er in eerste instantie niet bijgeleverd maar ook dat werdt na één belletje met de eigenaar snel en vakkundig opgelost en hebben wij dezelfde avond nog kunnen genieten aan onze “nieuwe” tafel, goed geregeld TOP BEDRIJF!!!
Simone schoordijk
We hebben geen tafel gekocht omdat wij onwijs goed advies kregen om onze bestaande eiken tafels te behandelen .
Zo kan het dus ook ipv een nieuwe tafel te verkopen.