Trista Prosman
Prachtig mooi persoonlijk ontwerp! Love it!
Melissa Overweter
Prachtige producten ♥️
Leanne
Hele goede service. Pakketje raakte zoek bij DHL, maar ik kreeg direct een nieuwe toegestuurd
Daniëlle van Heusden
Barbara heeft voor onze zoon Finn houten geboortekaartjes gemaakt. Per toeval kwam ik op haar site terecht. Ze heeft ons goed geholpen en meegedacht! Communicatie was snel en fijn, al heel snel hadden we onze kaartjes binnen! Het eind resultaat mag er zijn, je ruikt het hout. Heel lekker en heel speciaal. Bedankt voor alles, je zeker een aanrader!
Nanniek van den Heuvel
Barbara heeft ons enorm geholpen met het persoonlijk maken van decoratie op onze bruiloft. Onze cadeaubox werd daardoor eigen en uniek. Na het sparren met Barbara en het horen over zoveel opties in lettertypes en mogelijkheden vonden we samen wat wij zochten. We zijn daarna verrast met een prachtig gegraveerde houten regenton, door Barbara bedrukt. Een geweldige herinnering! Het is fijn met Barbara samenwerken en het resultaat is prachtig geworden! Barbara is zeer creatief, kundig en heel prettig in het contact.
Steffie
Barbara heeft voor mij een heel mooi persoonlijk kaartje gegraveerd in hout. Voor de bruiloft van een vriendin wilde ik graag iets persoonlijks geven en dat is helemaal geslaagd! Het kaartje met persoonlijk gedichtje is supermooi geworden. Barbara denkt mee over het ontwerp en stuurt eerst een voorstel op, daarna gaat ze het maken. De communicatie is dus heel prettig en helder! Je krijgt het ook nog eens super mooi ingepakt, waardoor het nóg leuker is om te geven. De bruid en bruidegom zijn heel blij met het kaartje en hebben dit nu als aandenken in de woonkamer staan. Ik ben super enthousiast over het werk van Barbara en zou het werk van haar aan iedereen aanraden!