Jacqueline Kluft
Snelle en zorgvuldige bezorging!
Edith Heezius
Geweldige vlotte en zeer fraaie levering met daarin een persoonlijke noot en verrassing. Echt een feestje om uit te pakken. Fraaie webwinkel met heerlijke pure echte Siciliaanse producten met daarachter een zeer klantvriendelijke ondernemer met hart voor Sicilië en zijn producten en met hart voor zijn klanten.
Rianne Plitscher
Zoals elke keer, snel en makkelijk contact, snelle levering. En deze keer, bleek toen ik de bestelling opende, ook nog een presentje: choc uit Modica. Super aardig!
Esther
Super service. Belde vrijdagmiddag de winkel met de vraag of zij tijdig kunnen leveren. Super vriendelijke ondernemer aan de telefoon die aangaf het vandaag direct op de post te kunnen doen. Zaterdagmiddag was het binnen. Daarnaast hebben ze hele mooie producten. Ik koop er zeker nog eens.
Maria Huigen
Alles is even smakelijk en dan druk ik me nog voorzichtig uit....in alles proef je puurheid en zon. De schappen in de webwinkel raken ook steeds voller zodat je nóg meer lekkers kunt bestellen. Verder zeer snelle levertijd. Ik ben in ieder geval fan van il mandorlo!
Ingrid Snitker
Heel verzorgd en lekker !