Constance
De service,de beleving is gewoon super bij julliešŸ¤ dankjewel

2 dagen geleden is ons hondje overledenen,in de avond heb ik de bestelling geplaatst. Een urn voor ons overleden meisje. Aangezien mijn mailbox vol zat,snel het reactie formulier ingevuld om dit aan tegeven. Binnen nog geen 30 minuten kreeg ik via de mail(na leeg gemaakt hebben) netjes antwoord, met meteeen erbij dat de urn al was ingepakt en klaar voor verzending. Vandaag kreeg ik het pakket, het straalde meteen liefde uit. Na heel even aarzelen om op te maken. Maakte ik het open en aller eerst trof ik hartverwarmende persoonlijk geschreven kaart aan.Er zat een super goed ingepakt en super mooie urn in het pakketje.

Helmi
Via huysandmore kwam ik bij de laatste aai. Daar heb ik een Urn besteld voor mijn overleden hondje. Ben erg tevreden hier over. En het werd de volgende dag al geleverd. Ik raad dit aan.
Daniƫlle
Leuke artikelen met goede prijzen! Mijn bestelling werd keurig op tijd verzonden en geleverd. En het was ook nog gratis verzending. Super.
Mascha
Ik wilde een artikel bestellen, maar die was uitverkocht. Kreeg snel reactie op mn vraag of t weer op voorraad terug zou komen. Ze hebben extra een nabestelling gedaan voor mij, zodat ik alsnog dit kon bestellen!
Maria
Alles goed. Bestelling werd netjes en snel afgeleverd.
Saskia
Heb 2 kandelaren besteld. Zijn mooi van kwaliteit. Snel bezorgd en er zat een leuk kaarsje bij. Bedankt.