Janny
Via via bij Brigitta terecht gekomen en heb daar geen spijt van. Ze luisterd goed naar je verhaal, geeft deskundig advies en dringt niets op. Blij dat ik mij door haar advies op te volgen nu een stuk beter voel. Een aanrader!
Anke
Brigitta luistert aandachtig, en heeft alle tijd voor je, waardoor je je gehoord en begrepen voelt. Ze geeft fijne, duidelijke uitleg en informatie.
Jessica
Door goed te luisteren naar mijn klachten met ruime aandacht en tijd heeft Brigitta voor mij een maatwerk aan supplementen geadviseerd. Ik merkte met een week resultaat! Een aanrader om eens een gesprek met haar aan te gaan als je wilt investeren in je gezondheid.
Sérah
Wat ben ik blij met de adviezen, kennis en kunde van Brigitta! Ik beveel haar dan ook bij veel mensen uit mijn omgeving aan. Binnenkort staat mijn tweede kwartaalbox klaar. Afgestemd op dat wat ik nodig heb. Echt maatwerk dus.

Ik ben erg tevreden!
Iris
Brigitta keek samen met mij naar de oorzaak van mijn gezondheidsproblemen en gaf mij hierover een persoonlijk advies. Producten werden snel geleverd. Erg fijn!
Dorien
Deskundig en persoonlijk advies. Voel me er echt goed bij. Al jaren.