Familie Wijnakker
Hoewel de prijs, het aanbod en het contact via whatsapp prima zijn, duurde de levering ongelooflijk lang. Uiteindelijk zelf maar met de logistieke partner gaan bellen, want bij de winkel zelf kreeg ik al ruim een week te horen 'dat de logistiek partner contact met ons zou opnemen'. Dat gebeurde niet, dus contactgegevens opgevraagd en zelf gaan bellen.

Het probleem lag enerzijds bij een langere levertijd vanuit de leverancier en anderszijds aan de logistiek partner die er heel lang over deed om onze bestelling te leveren. Toch vind ik dat bakfietsenwinkel.nl beter z'n best had kunnen doen om de levering te bespoedigen. Het is aan hun om de logistiek partner te wijzen op de afspraken die er gemaakt zijn en ze er ook aan te houden! Het is eigenlijk te gek voor woorden dat ik daar als klant zelf voor moet gaan bellen.
Marloes
Wij zijn erg blij met onze nieuwe bakfiets (Qivelo curve 3). De bakfietsen winkel krijgt van ons een dikke 9 voor de positieve ervaring die we hebben gehad
Arjan de Ruiter
Duidelijke website en nette levering. We gebruiken onze bakfiets naar grote tevredenheid. Bij vragen werden we altijd snel geholpen. Complimenten voor de service!
Yara de Graaf
Mijn vriend en ik hebben een goede ervaring gehad met debakfietsenwinkel.nl. We hebben zo'n maand geleden de Qivelo Ananda Curve besteld. Eerlijk gezegd was het wel spannend om zo'n grote aankoop online te doen. Maar gelukkig werden we vriendelijk geholpen telefonisch en via de mail. De fiets werd geleverd na iets meer dan een week. Tot nu toe bevalt deze heel goed. Onze dochtertjes vinden het helemaal geweldig om in naar school te gaan..