Mandy Ho-Tam-Chay
Zoals een dag als vandaag 26/11 verjaardag van me zoontje hij is vandaag 1 jaar geworden had hij heel veel prikkels eerst kwam 2 pieten langs en daar achteraan kwamen de visite het was gezellig maar het is teveel en weinig slaap vanaf 8:00 vanmorgen niet meer geslapen normaal slaapt hij nog 2 x overdag. De eerste keer dat ik hem weg had gelegd was ik helemaal de Safe & Secure vergeten (niet zo slim van mij) nu net heb ik de Safe & Secure maar gebruikt en je merkt eigenlijk gelijk dat het helpt hij geeft zich gelijk helemaal over. Ben Samantha nog steeds super dankbaar dat ze met me mee denkt en je gelijk advies en der eerlijke mening geeft.
Bijou Van Zon
Samantha denkt met je mee en weet vaak dan ook precies wat je op het moment nodig hebt! Fijne eerlijke producten en altijd een snelle verzending!
Debbie
Vandaag een persoonlijk consult gehad met Samantha en wat een fijn gesprek was dat. Samantha is zo lief en begripvol en heeft een luisterend oor. Heb hele goeie tips gekregen van haar en mag haar altijd bellen/appen. Ook kreeg ik een uitgebreide mail met tips en advies over de oliën. Gelijk besteld!
Top service
Samantha is altijd super behulpzaam. Ik heb al meerdere bestemmingen bij highend4you gedaan en altijd wordt ik op de hoogte gebracht als iets jou besteld moet worden en hoelang dat gaat duren. Ook heb ik bij Samantha een training gevolgd over het gebruik van etherische oliën. Super informatief. Ook wordt er altijd graag met je mee gedacht.
Suus
Fijn advies, snelle levering, mooi en persoonlijk verpakt.
Tanja
Zowel voor mijzelf als voor mijn jongste zoon was ik opzoek naar oliën die ons verder zouden helpen. Vooral met die kleinste behoorlijke struggle's gehad. Maar met altijd een luisterend oor zijn we er wel gekomen. En slaapt hij oa nu een stuk beter. De tips en adviezen zijn erg fijn. Snel reactie en de goederen snel verstuurd/opgehaald.