Sandra Kunkeler
Mijn man sliep al een tijdje heel slecht, dus ik besloot om advies in te winnen bij Samantha. Ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan! Zij raadde me aan om een spray te gaan gebruiken, die een goede nachtrust bevordert. Binnen enkele dagen sliep mijn man al stukken beter en nu na ruim anderhalve maand slaapt hij weer goed! Super fijn dat de spray al zo snel verlichting bracht! Wat zo fijn is aan Samantha, is dat zij ook echt de tijd neemt om alles rustig te bespreken. Zij is een expert in haar vakgebied en daarom raad ik iedereen aan om bij klachten, vragen of twijfels contact op te nemen met Samantha.
Debbie
Superfijne webshop. Eigenaresse is superlief en kundig en geeft hele goede adviezen op maat. Heb nu een spa in mijn badkamer en de mama-lijn bestaat uit musthave producten voor iedere drukke moeder! Kortom, vette aanrader. Ik ben een blije en terugkerende klant!
Marion Terpstra
Mooie, pure producten. Fijne persoonlijke service en had de producten, leuk verpakt, de volgende dag al in huis. Ben echt fan van Highend4u!

Rowena
Snelle levering
Roos
Na een warm consult met Samantha, waarin ze je op je gemak stelt en veel vragen stelt, een mooi advies mogen ontvangen. Ze heeft goed aangevoeld wat er voor mij nodig was en naar aanleiding daarvan heb ik een hele fijne spray gekocht die ik sindsdien dagelijks gebruik. Met name het persoonlijke aspect vond ik echt heel erg fijn.
Wenda
Vandaag een consult gehad met samantha en wat was dit een fijn gesprek, zo lief je begripvol er werd echt naar me geluisterd en ze was voor mij ook weer het zonnetje. Ik wacht nu op haar advies plan en ga ik er lekker mee starten. Ook mag ik haar altijd berichten als ik een vraag heb..dus bij deze echt een aanrader 😊😊