Sharaifa
Wat een top sieraden! Vaker hier besteld van ringen tot armbanden en nog elke dag tevreden met mijn aankoop. Staat erg vrouwelijk en is echt waard voor je geld! Mooie verpakking en Raïsha is een geweldig lieve vrouw!! Dikke dikke aanrader!!
Nazia
Prachtige sieraden voor een bijzonder lage prijs! Zo is het leuk om iets voor jezelf te kopen of juist cadeau te doen. De sieraden zijn echt mooi en netjes verpakt! Goede service en snelle levering, ik beveel ByRaisha zeker aan!
Nazima
Prachtige sieraden met een mooie prijs. De service is erg goed. Is je aankoop een cadeautje dan wordt het super mooi ingepakt. Een aanrader voor iedereen.
Melek
Prachtige sieraden en van goede kwaliteit. Vriendelijke dame en communicatie liep erg goed als ik vragen had over de sieraden. Echt een topper!
Selda
Geweldig, de levering, de verpakking en het item waren allemaal top! Ik blijf de shop in de gaten houden en kan niet wachten om weer zo'n mooie levering te ontvangen! Alles is met liefde verpakt echt mooi om uit te pakken kan nu al niet wachten om weer een bestelling te plaatsen. Voor jong en oud kun je bij jewelry by Raisha terecht..
Nasaara
Prachtige sieraden heel veel variatie van unieke sieraden en super kwaliteit! Byraisha heeft alles wat je zoekt voor jezelf of een leuk kado! Love it!!