Nathalie
Mooiste cadeau voor mijn moeder ontworpen bij Saint Clairmont!

Ik had via whatsapp contact gezocht met de eigenaresse Anouk, omdat ik een combinatie aan ideeën had van verschillende gepersonaliseerde kettingen op haar website. En samen hebben we een heel mooi ontwerp kunnen maken.

Ik ben Anouk zo dankbaar dat zij mijn visie nog mooier tot realiteit heeft weten te brengen. Nog mooier dan ik van te voren had kunnen bedenken. Mijn moeder is dan ook heel blij met haar gepersonaliseerde cadeau. Ze was zo verrast toen ze het voor haar 60e verjaardag kreeg en draagt het met trots.

Anouk heeft veel tijd en inspiratie gestoken in mijn bestelling. Ze reageert snel, geeft echt antwoord op al je vragen, denkt met je mee en nam me mee door het proces.

Toen ik het uiteindelijk ontvangen had, zaten er ook allemaal leuke dingetjes in het pakje zoals een bewaarzakje etc. wat het ook echt een cadeautje maakt om open te maken!

Dit is zo’n aanrader!
Tara Van den Raad
Super mooi product en leuke verpakking:)
Ellen Kemkers
Waanzinnige service, denkt super fijn mee en reageert snel! Kortom, top!
Marijke Van der Duijs
Mooie prijs snelle service blij mee
Nele
Heel subtiel gegraveerde vingerafdruk, prachtig aandenken. Bedankt daarvoor Anouk!
Nynke Coolsma
Ik vind het plaatje met de coördinaten nog mooier dan gedacht. Met liefde en zorg gemaakt! Fijn contact gehad. Ik had dit jaar een orgineel Valentijn kado❣️