Max
We hebben veel verschillende luiers geprobeerd, maar dankzij de goede begeleiding van Happy Naps en een duidelijke handleiding bij de bestelling kregen we het nu pas echt goed onder de knie. Ook een fijne toegankelijke service via Whatsapp, waar je ook buiten werktijd terecht kan. Verder ook zeer onder de indruk van de kwaliteit van de producten. Al meer dan een jaar in gebruik en nog altijd top!
Tessa
Ontzettend blij met deze luiers! Nu ruim een jaar in gebruik, sinds de geboorte, fijn te verstellen met de groei van mijn kindje. Ze zijn heel gemakkelijk in gebruik. En de duidelijke uitleg op de website en snelle klantenservice helpt ook enorm.
Selma
Top luiers en super leuke printjes! Bij heel veel aanbieders heb je toch wat “geitenwollen sokken” type luiers. Zag er in het begin wat tegenop (hoe te wassen, hoe doe je de luier om, etc) maar het is zo makkelijk! Voelt goed om niet zoveel luiers weg te hoeven gooien en het milieu te sparen. Heb met terugwerkende kracht nog 10% korting (terug)gekregen omdat ik het ebook pas na mijn bestelling had gedownload. Top!
Tasniem
Super service, prachtige luiers en inleggers van goede kwaliteit. Wel aan de prijzige kant, maar het is het waard en sowieso goedkoper dan wegwerp.