WebwinkelKeur
klantbeoordeling
9,8/10
493 Reviews
Nicole Barneveld-Lam :

Goede service en snelle levering. Ik had iets niet ingevuld en dit werd netjes via de mail gecheckt door Roel. Het resultaat is ook erg mooi. Zou het zeker aanraden!
Adriana A :

Snelle levering. Bedankt voor de mooie doos 🥰
Sanne Amory-Mulders :

Ik ben erg tevreden over deze webwinkel. Bij het maken van een keuze tussen alle herinneringskisten die mogelijk zijn, heb ik via What's app contact gezocht voor advies. Ik ben heel snel en goed geadviseerd. Het uiteindelijke product is prachtig geworden. Degelijk materiaal met een goede afwerking en een hele duidelijke afdruk van de foto (die toch al wat jaartjes oud was). Al met al, heel blij met dit product.
Imke :

Super mooi product en ook snel geleverd.
Martijn Mariale :

De service is super, je wordt betrokken bij het ontwerp en als je via whatsapp een berichtje stuurt krijg je ook snel reactie. Het eind resultaat is nog mooier dan we ons konden voorstellen 🥰
Sarah :

Ik heb een herinnering box met foto besteld. Het is een zeer mooi product met een mooie afwerking.zeer leuk ook om als cadeau te geven. Ben ook zeer tevreden over de vriendelijkheid en kwaliteit. Ik wil iedereen aanraden om hier te bestellen. Ik heb het al meermaals gedaan en nog steeds zeer tevreden.