Lieuwe Miedema
Duidelijke bestelinstructie en keurig verpakt geleverd.
Bojidar Ignatov
Found the webshop via online marketplace. Bought custom size and number of cables from German manufacturer Viablue.
Distributor offered helpful advice and fast service over easter holiday!
HuubW
Via een audioforum bij Logic Audio Cables terecht gekomen en (omdat mijn oude kabels inmiddels 1 meter te kort waren) een bestelling geplaatst voor een set singlewire Supreme speaker kabels, 3 meter met aan weerskanten banaanpluggen. Spoedige levering aan huis, mooi verpakt. Na enkele dagen gebruik ben ik dik tevreden. De kabels zijn zeer solide uitgevoerd en de weergave overtreft die van de vorige kabels, die 2 keer zo duur waren.
AW1969
Jeroen benaderd voor RCA kabels om ook mijn 2e set aan te sluiten op mijn streamer. Lengte 8 meter! Zijn vraag: is uiterlijk ook belangrijk, of gaat het je puur om geluid? Het laatste. De Sommer kabels blijken erg flexibel en zorgen ondanks de lengte voor een helder geluid. En dat voor een prijs waarvoor je bij de bekende merken niet hoeft te komen. Daarna volgen de Supreme luidsprekerkabels: no-nonsense, mooi afgewerkt, qua geluid een erg mooie upgrade en een no-nonsense prijs.
Luuk
Ik zocht voor mijn installatie een goed aletrnatief voor de AudioQuest Castle Rock kabels met een lengte langer dan 6,0 meter. Na goed advies zijn deze dor Logic Audio op maat gemaakt en binnen een paar dagen verzonden. - Uitstekende kwaliteit kabels en top service.
Erwin
Jeroen geeft je een goed advies welke kabels het beste in je audio setup passen. En maakt deze vervolgens voor je op de opgegeven maat. Door eigen toedoen was er een banaanstekker kapot gegaan. Ook deze heeft Jeroen netjes beide aan 1 zijde vervangen tegen kostprijs. Al met al erg tevreden over de service. Als je op zoek bent naar goede kabels ben je bij Jeroen op het juiste adres.