M.S. Koopman
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Geweldige service, oplossingsgericht. En natuurlijk prachtige hoesjes, degelijk en stevig. Kortom een aanrader!!
Frank
Opnieuw een hoes besteld voor mijn nieuwe telefoon en ze lijken gewoon nóg beter! Daar waar bij mijn oude telefoon de knoppen nog wat stug waren is dit bij de nieuwe case sterk verbeterd. Hoes is netjes afgewerkt, erg blij mee!
Kevin Lubbers
Goed kwaliteit producten! Informatieverstrekking betreft pre-order kan iets beter maar wel zeer snelle reactie zelfs in de late avonduren bij het opvragen van informatie via e-mail.
Luuk R
Werkelijk fantastisch hoesje. Ik heb een bamboe soort hoesje gekocht voor mijn iPhone 14 Pro. Ik had wel wat verwacht, maar niet wat ik kreeg. Het hoesje ziet er zeer mooi en stoer uit. Het logo is precies de goede maat. Het hout ligt iets in het hoesje en er is een opstaande rand voor het scherm en de camera's. Het hout is flexibel, dus ik hoop dat het niet snel scheurt. De service is erg snel en de site is fijn en overzichtelijk. De verpakking voelt enorm fijn aan en ziet er goed uit. Enige minpuntje vind ik dat er geen goede foto's bij de hoesjes staan. Er is alleen maar een foto van de achterkant die meer lijkt op een digitaal voorbeeld. Als er duidelijke foto's zouden komen denk ik dat mensen sneller overtuigd zijn dit hoesje te kopen.
Mark Roovers
Kwaliteit is top en heel fijn geholpen. Thanks!
Marla
Heel goede service, goed in contact, heel klantenvriendelijk! Ik kan het alleen maar aanraden!