Ditta
Ik heb er wel even op moeten wachten omdat het uitverkocht was. Bij navraag keurige uitleg hoe en wat. Prachtige luxe verpakking met fantastische roze Ravevföhn. Ik ben blij dat ik even gewacht heb!
Perfect voor mijn curly hair
Ooh the best! Ik heb dik én veel haar en met de hyperpower is mijn bos krullen in 10 min droog! Een zacht prijsje vergeleken met de Dyson en zeker meer dan waard. Ook erg licht in de hand, prettige standen ook.
Margreth
Erg blij!!!
Ik heb de hyperpower föhn besteld ik heb 3 weken gewacht er stond 2 weken voor omdat hij tijdelijk was uitverkocht omdat ik na 2 weken nog niets had heb ik raveg gemaild ik kreeg de dag erop een reactie
De föhn zou binnen een week binnen zijn en dat is zo
Echt een fijne en mooie föhn hij is licht blaast goed(warm en koud) een lang snoer een fijne diffuser die je goed aan de föhn klikt
Hij is het wachten waard ik ben erg tevreden
Ik vind de service van Raveg goed ,fijn dat ik zo snel antwoord kreeg
Top producten
Zeer snelle levering ‘‘s avonds om 22:30 besteld volgende dag al in huis, ik had al de hyperpower föhn maar nu ook voor mijn dochter de dyadium airstyler wat is ze er blij mee.
Sassy
Super snelle service en heel netjes verpakt in een mooie doos.
Vergeleken met de Dyson en uit alle resultaten kwam deze het beste eruit!
Super blij met me verjaardagscadeau 😍
monique
Ik gebruik deze haardroger nu ongeveer en ik kan zeggen dat dit de beste haardroger is die ik ooit gebruikt heb. De krachtige motor droogt mijn haar veel sneller dan mijn vorige Philips. Ik kreeg er ook nog een stoffen tasje bij waardoor ik de haardroger makkelijk mee kan nemen naar me vakantiehuis in Spanje. Ik zou deze zeker aanraden aan iedereen.