lore
Goede prijzen en een ruim assortiment. Bestelde fiets werd niet afgeleverd, dus betwijfelde of ik niet werd opgelicht. Ben er toen naartoe gereden, maar fiets lag werkelijk bij DHL (die hem niet meer kon vinden). En er is toen meteen een andere fiets voor me klaargemaakt en die kon ik zo meenemen. Top service.
Kinderdagverblijf Poespas
Wat een bevlogen verkoper zeg. We hebben René leren kennen met het fietsevent op Poespas. Kind-veiligheid en vakkennis staat hoog in het vaandel. We hebben met de kinderneuroloog van RadboudUMC en stip kinderfietsen een leerzame fietsactiviteit voor peuters opgezet in het kader van de dag van de helm 2024. Het was een groot succes!
Myra
Snelle verzending van de Woom, en een super goeie service - ik had 2 x een vraag per whatsapp en daar werd heel snel en adequaat op gereageerd! Ik was bij Stip uitgekomen op advies van een kennis.
Michael Troester
Exceptional customer service!
stephanie bos
besteld en snel geleverde woom fietsen, bij de 2e bestelling zat een paar dagen later een gratis helm, bij de eerste gekeverde fiets (paar dagen ervoor) kregen we ook alsnog een geatis helm! top service
Chantal
Fijn contact, goed advies en snel verzonden. Al weer de tweede fiets die we hier kopen😀