Michiel Bijker
Goed geholpen, vriendelijk en service dat ondanks drukte de fiers gemonteerd kon worden ter plaatse. Jammer dat in de haast het stuur los zat, montage kosten zijn nieuw (begrijpelijk maar jammer bij zo’n dure fiets) en er wordt een sticker op de fiets geplakt van Stip ( persoonlijk ben ik daar niet van gediend) maar overall goed geholpen.
Michelle Vervoort
Mooie prijzen en snelle levering
Deniz
Our daughter turned 8 and needed a new bike because her old one was to small, so we started to search online and found by chance stip-kinderfietsen.nl . Everything was very smooth and bike came as promissed.
We are very happy with stip kinderfietsen and we reccomend this shop.
Germa
Goede kinderfietsen en zeer vriendelijke verkoper/eigenaar. I.v.m. onduidelijke leveringsproblemen door vervoerder helaas voor niks naar de winkel gekomen (afgesproken dat ik de fiets zelf zou komen ophalen).
Door correct en accuraat handelen is de fiets gratis thuisbezorgd op dezelfde dag met excuses en een extra attentie.
Topfietsje en goede zorg!👍🏽
Dribbel Zandvoort
Prima service, snel verstuurd!
lore
Goede prijzen en een ruim assortiment. Bestelde fiets werd niet afgeleverd, dus betwijfelde of ik niet werd opgelicht. Ben er toen naartoe gereden, maar fiets lag werkelijk bij DHL (die hem niet meer kon vinden). En er is toen meteen een andere fiets voor me klaargemaakt en die kon ik zo meenemen. Top service.