Deniz
Our daughter turned 8 and needed a new bike because her old one was to small, so we started to search online and found by chance stip-kinderfietsen.nl . Everything was very smooth and bike came as promissed.
We are very happy with stip kinderfietsen and we reccomend this shop.
Germa
Goede kinderfietsen en zeer vriendelijke verkoper/eigenaar. I.v.m. onduidelijke leveringsproblemen door vervoerder helaas voor niks naar de winkel gekomen (afgesproken dat ik de fiets zelf zou komen ophalen).
Door correct en accuraat handelen is de fiets gratis thuisbezorgd op dezelfde dag met excuses en een extra attentie.
Topfietsje en goede zorg!👍🏽
Dribbel Zandvoort
Prima service, snel verstuurd!
lore
Goede prijzen en een ruim assortiment. Bestelde fiets werd niet afgeleverd, dus betwijfelde of ik niet werd opgelicht. Ben er toen naartoe gereden, maar fiets lag werkelijk bij DHL (die hem niet meer kon vinden). En er is toen meteen een andere fiets voor me klaargemaakt en die kon ik zo meenemen. Top service.
Kinderdagverblijf Poespas
Wat een bevlogen verkoper zeg. We hebben René leren kennen met het fietsevent op Poespas. Kind-veiligheid en vakkennis staat hoog in het vaandel. We hebben met de kinderneuroloog van RadboudUMC en stip kinderfietsen een leerzame fietsactiviteit voor peuters opgezet in het kader van de dag van de helm 2024. Het was een groot succes!
Myra
Snelle verzending van de Woom, en een super goeie service - ik had 2 x een vraag per whatsapp en daar werd heel snel en adequaat op gereageerd! Ik was bij Stip uitgekomen op advies van een kennis.