Raymond
Ik kwam voor iets kleins, ik kreeg eerlijk advies en enkele dagen later liep ik de deur uit met een geweldige laptop die aan mijn wensen waren aangepast. Zoiets zocht ik al langer maar ik twijfelde door de hoge prijzen. Bij Bekin was ik snel overtuigd en de laptop werkt als een nieuw exemplaar.
rob
Héél prettig geholpen! Persoonlijk contact bij aanschaf van een nieuwe computer vind ik erg belangrijk. Welnu, ik ben ik hier "goed aan m'n trekken" gekomen. BeSa luistert goed naar je wensen en toont zich flexibel ingeval je speciale aanpassingen wenst. Al met al: goed geslaagd!
Nikki
Terwijl andere computer reparateurs onbereikbaar zijn of zeggen dat er een wachttijd is van 4-5 dagen (zelfs bij kleine problemen die binnen 10 minuten opgelost zijn) is besacomputers helemaal niet zo! Ik belde op en mocht direct langskomen en mijn computer was binnen een kwartier gefixt terwijl ik met een bakje koffie rustig zat te wachten. Ik ben oneindig dankbaar dat ik zo snel geholpen ben en zelfs weet hoe ik dit probleem voor de toekomst kan voorkomen. Snel, efficient en klant vriendelijk voor 35 euro! 100% tevreden!
Wilma Verspeek
Nette laptop, snelle service.
Hugo de Vlaming
Mooie prijs-kwaliteit verhouding. Levering zoals aangegeven via mails en updates over bestelling, betaling en levering via PostNL. Netjes ingepakt en refurbished laptop ontvangen. Ik ben tevreden en hoop nog lang gebruik te kunnen maken van de laptop. Een tip voor BeSa computers (geen klacht) De foto's en beschrijving van de gebruikerssporen zouden nog iets verbeterd kunnen worden op de site.
Joost
Dit adres kreeg ik van de systeembeheerder van mijn vroegere werkgever: ik zoek altijd graag naar een klein bedrijfje, waar de service het plafond gemakkelijk aantikt. BeSa is zo’n “clubje”!