Handleiding TDP-Lamp
Dit boek is een absolute ‘must have’ om een goede behandeling met de TDP-lamp te geven. Een uitgebreide verklaring, voorzien van kleurrijke tekeningen, van de Chinese ying en yang punten. Ook een lijst met van alle behandelbare klachten worden duidelijk omschreven en héél belangrijk hoe, hoe lang en hoe vaak je de klacht moet behandelen. Het boek is in de Duitse taal geschreven, voor mij als grensbewoner geen probleem. Maar ook zonder die kennis is de tekst in het boek gemakkelijk opgebouwd. Oké, bij de klachten moet je af en toe even AI of woordenboek raadplegen. Waarbij je bij AI een uitgebreide omschrijving van de klacht kun genereren. Heel blij met dit boek.
Mijke
Genomicals Perfect Ortho Multi Complex was er binnen 24 uur en er zaten ook nog proefzakjes bij van andere producten en productinformatie uitgebreid. Dank!
TLPlamp
Bij Goed Bezig Natuurlijk een TLPlamp gekocht met dubbele kop. De website is overzichtelijk en wat je ziet krijg je ook exact. De levering was snel. De TLPlamp werkt perfect! Betrouwbaar bedrijf, goede communicatie scherpe prijzen.
KV
Hele fijne service, hulp en uitleg maar ook kleine monsters om te proberen wegens gevoelige maag/darmen. Deskundig advies en klantenservice, zeer fijn merk en bedrijf!
Roland
Snelle levering, fijne website, goed verpakt en uitstekende na-service.
Peter
Uitzonderlijk goede service. Zelden zo goed meegemaakt, echt een aanrader!