Krista Henrichs
Mooie uitstraling en kwaliteit
Anneke van Hoff
Zeer tevreden
Sarah
Het ultieme beddengoed voor mij, zo zacht.. een absolute sensatie iedere avond als je in bed stapt. Zowel warm als koel. Als ik het 's nachts te ineens te warm heb, dan zoek ik met mijn been een koel plekje, verrukkelijk. Maar ook de glans en de manier waarop de stof valt, zo chique.. Ik wil nooit meer iets anders.. Iedere avond als ik in bed stap is een traktatie.
Karen Hosman
Super service !
Marion Karsten
Wil je echt een super zacht dekbed overtrek dan hoef je nu verder te zoeken, dit is een overtrek van waanzinnige zachte stof met luxe uitstraling . Het blijft mooi na veelvuldig wassen. Voor mij nooit iets anders meer. Ook het dekbed van Tencel is superzacht en lekker lang. Nooit te warm of te koud.
Wilma
Zonder overdrijven is deze koop een voltreffer geweest!
Als koukleum die in de overgang zit is het niet makkelijk om het juiste dekbed te vinden. Nu ik dit geprobeerd heb ben ik volledig overtuigd. Dit is de oplossing voor mij! Want het is diervriendelijk, duurzaam, maar bovenal niet te warm of te koud meer! Ik slaap nu de hele nacht door. Geen klamme huid meer van het zweten en dus ook geen jeuk. In combinatie met het tencel dekbedovertrek van Coco en Cici die superzacht is slaap ik weer als een roosje!