Meindert
Het contact met Tom is te omschrijven als hartelijk, behulpzaam en vooral betrouwbaar. Op basis van vertrouwen kon ik in de vroege morgen het bestelde aantal sedum trays vanaf de afgesproken locatie vanaf een trailer op mijn aanhanger plaatsen. Deze basis van vertrouwen tref je niet vaak aan en zou algemeen moeten gelden. Daarnaast was de kwaliteit van het sedum bijzonder goed en ligt als een mooie deken op het dak. Een adres wat ik zeker zal aanbevelen.
Fatih Arslan
Fantastisch geholpen, zeer vriendelijk en vlot opgebouwd. Had te weinig m2 opgegeven, zonder problemen en al te veel vertraging in 2e instantie dak afgemaakt. Echt een aanrader, Tom en zijn medewerker zijn heel adequaat.
Martijn
Hier 50x50 sedum trays besteld top product, snel beschikbaar, en goede snelle communicatie. 👌🏻
Mark Hanekamp
Top en snelle levering en door het mooie bedrijf! Doen wat ze beloven en denken heel goed met je mee! Laat het Sedum maar lekker groeien! Ik zou zo weer bij ze bestellen!
wil
Goed contact, duidelijk in de communicatie . Zeer snelle levering. Sedum is goed aangelegd. Vriendelijk personeel. Ik hoop dat de plantjes snel gaan groeien
Nelle
Goede service. Sedum werd later geleverd. Is keurig opgelost. Prettige communicatie.