WebwinkelKeur
klantbeoordeling
9,7/10
26 Reviews
G.i Marijt :

Snelle levering
Henk Dissel :

Perfect geregeld allemaal
Jordy Liezen :

Ik heb hier 3 op maat gemaakte schaduw doeken en een vouwgordijn besteld van Shadow comfort, na telefonisch contact wat zeer spontaan en informatief verliep ging de bestelling de deur uit. De levering was snel en zoals afgesproken. Kwaliteit van de schaduw doeken is uitstekend en precies op maat. Helaas had het vouwgordijn een productie fout en daarover heb ik contact opgenomen, aldaar de reden van de 5-sterren. Er is een volledig nieuw vouwgordijn opgestuurd binnen twee dagen na het contact van de klacht, dit was een oplossing boven verwachting en zijn we zeer content mee!

Twee kleine aandachtspuntjes naar de leverancier: 1; De bevestigingsbeugels van het vouwgordijn zouden robuuster moeten. 2; Graag zou ik bij de bevestigingssysteem van de schaduwdoeken torx-schroeven geleverd zien worden.

Ik raad deze verkoper aan!
Anne Dassen :

Snelle levering. Kwaliteit is goed 👍🏻
Chantal :

Een foutieve beschrijving op de website werd netjes op lasten van Mooi4buiten opgelost. En DHL die weer eens faalde in de levering werd net zo snel een oplossing voor gezocht!
Maaike Haalboom :

Alles prima geregeld.Zaterdagavond besteld en vrijdag erop geleverd . Alles ziet er prima uit. Vriendelijke mensen . Keurig inde garage afgeleverd. Ik ben heel tevreden. Aandader.