Elske
Top bedrijf!
Eerlijk advies en super snelle levering.
Het bed ligt heerlijk. Het eerst volgende bed zullen we ook weer via de Beddenloods Sneek gaan aanschaffen
Isabelle
Echt hele fijne en goeie service. Bed besteld de velvet 200 in de kleur groen. Echt prachtig bed en ligt super lekker. Toen het bed geleverd was zaten de schroeven voor het monteren van de pootjes er niet bij. Kan gebeuren natuurlijk. Die zelfde middag kwam er nog iemand langs om het te brengen en de pootjes meteen te monteren. Echt bestel je bed hier! Echt super aardige jongens die je goed helpen en je krijgt ook een top bed!
Mark Stenvert
Wat een topbedrijf!! Nadat ik het bed dat ik had besteld bij "Beddenplein" voor de derde keer niet kreeg geleverd, ben ik 's middag bij De Beddenloods in Sneek geweest. Thomas heeft mij uitstekend geadviseerd. Ik heb gelijk een nieuwe boxspring besteld en Thomas bood aan om het dezelfde middag nog even te komen brengen en te monteren. Alleen de topper die ik had besteld was niet op voorraad. Ook daarvoor had Thomas een oplossing. Dan krijg je tijdelijk een andere, nieuwe topper van ons in bruikleen en ruilen wij die t.z.t. wel even om.
Binnen twee uren stonden er twee vriendelijke monteurs op de stoep met mijn nieuwe bed. Alles snel en vakkundig gemonteerd en al het afval meegenomen.
Het bed ligt heerlijk, staat hartstikke mooi in de slaapkamer en ik ben er dan ook zeer tevreden over.
Wat een service en deskundigheid. Gelukkig zijn er ook bedrijven zoals De Beddenloods die wel de gemaakte afspraken nakomen! Een dikke pluim voor Thomas en zijn collega's.
Mariam
Sympathieke eigenaar, eerlijke prijs-/kwaliteit verhouding en goede klantenservice! Gunfactor: 10!