Casper en Lisanne vd Linden
we zijn enorm aan het genieten van onze badkamer en toilet. In het begin enorm sceptisch maar nadat we een advertentie in de krant hadden gelezen (delft op zondag) hebben we toch maar een afspraak gemaakt. na 2 afspraken zijn we inmiddels aan het genieten van onze ruimtes. Foto's doorgestuurd via de mail, en ook gemaakt tijdens de eindcontrole. Wij zijn enorm blij ook met de service achteraf.
Katja en Simon van der Veen
Een aannemer hadden we al ingehuurd voor onze verhuizing, achteraf was dat jammer, want wat Badkamertien ons kon bieden was wel erg mooi. Maar goed we konden niet onder de overeenkomst met de aannemer die al bezig was in ons huis. We hebben daarom gekozen voor het compleet badkamer pakket en het toilet pakket, paar kleine aanpassingen en wat werd dit snel bij ons afgeleverd zeg, afgelopen maandag besteld gelijk de donderdag erna geleverd en de tegels zijn vrijdag thuis bij ons afgeleverd. Alles binnen een week, ongelofelijk maar het is echt gebeurd!
We hebben afgesproken om foto's te sturen via whatsapp, die volgen nog zodra het gemonteerd is! Bedankt voor jullie hulp, service en de koffie met koekjes ;)
Freddy van der Wiel
Na aanraden van mijn neef zijn we bij Badkamertien geweest, onze badkamer en 2 toiletten moesten een opknapbeurt. Zeer netjes geholpen door Wijnand en inmiddels staat onze renovatie gepland voor april 2024.
Remzi Ademoglu
Via kennissen hoorden wij over het totaal badkamerpakket, dus hebben we een afspraak gemaakt in de showroom en gesprek gehad met Wijnand. Zeer fijn geholpen, ze denken echt mee met de klant! Wij hebben de offerte getekend en staan op de wachtlijst voor installatie van onze nieuwe badkamer en aparte toilet.
Fam Imambaks
Via Fb zagen we het all-in pakket voor een toilet. In de showroom zijn we zeer prettig geholpen door Wijnand. Het is uiteindelijk niet het all-in pakket maar een helemaal op maat gemaakt concept geworden. Na een paar weken wachten is ons toilet binnen 3 dagen compleet en helemaal naar verwachting opgeleverd . Complimenten voor Wijnand, Dilber ( administratie) en Armand (installateur) en zijn mannen. Wij weten waar we de volgende keer naar toe moeten voor onze vloer en / of badkamer. BadkamerTien maakt waar wat ze beloven!
Günay Akbaba
mooie kwaliteit producten, super installatie service, helaas duurde het 3 weken om onze mooie badkamer te maken, vandaar 4 sterren. Maar eindresultaat is Prima!