Erik
Deze week mijn eerste bestelling bij DAAR opgehaald. Drie modulebakken waarvan één met een niet standaard maat. De bakken zijn uitstekend geproduceerd en zonder moeite gekoppeld. Nu tijd om er railzen op te gooien 😉
Paul van Weezepoel
Daniël heeft met grote passie vormgegeven aan mijn droom modelspoorbaan: TecTrack. Een technische, futuristische H0 baan gebouwd met uitsluitend aluminium en acrylaat. De samenwerking is fantastisch want Daniël is niet alleen bijzonder creatief, maar óók een vakman die met grote precisie, tijd en geduld die creaties professioneel vormgeeft en daarbij zijn afspraken 100% nakomt. Kortom, een dikke, welverdiende pluim voor DAAR en een rapportcijfer 10+
PanzerShopNL
Met DAAR heb je een partner die meedenkt, oplossingsgericht te werk gaat en uitstekend resultaat levert. Altijd het maximaal aantal sterren!
Ad Cleijsen
Werk al wat langer met DAAR, onder andere mijn Verkade Fabriek. Heerlijke samenwerking. De uitwerkingen zijn gewoon top. Op momenten dat ik het niet goed uitleg wordt om opheldering gevraagd. Daniel gaat me het een en ander nog wel leveren.
Mischa Hoogendoorn-Buiteman
DAAR is ons vaste adres voor wat er ook maar gedaan moet worden met lasercut projecten, of het nu bouwpakketten zijn of ondergronden van modelbanen, DAAR moet je wezen!
Domburg Train Support
Al diverse keren mogen werken met de modules van DAAR. Oprechte ondernemers met een passie voor het werk. Tegen deze kwaliteit kan je echt niet zelf bouwen!!