Farhan Abdillahi
Geweldig
Floor Koornneef
Post.nl was flink vertraagd, maar De Wereldkruidentuin deed er alles aan om mijn bestelling toch op tijd bij mij te krijgen voor mijn gastles aan groep 5 over kruiden. De kruiden, met name lavendel en oregano ruiken heerlijk.
Matilde Pestelli
Great service,great quality!
Leo
1 kg zwarte thee besteld, ook gebeld over de kwaliteit en waar het vandaan komt. Vriendelijk gesprek en vragen beantwoord.
Via DHL vertuurd, daar bleeft het pakket hangen met de mededeling "wachtend op data" klantenservice van De Wereldtuin gebeld, situatie uitgelegd maar het was al duidelijk want men had het zelf al ontdekt. De shop heeft contact opgenomen met DHL nadat ik het zelf ook had gedaan en mij verder niet kon helpen. Direct is de bestelling doorgestuurd en de volgende dag had ik het binnen. Ook ben ik nog gebeld door De Wereldkruidentuin dat de situatie met DHL was opgelost omdat het al een paar dagen duurde. DHL kon niet zeggen wat er aan de hand was omdat de bestelling goed was verstuurd met de juiste verzendinformatie. Super opgelost en de thee smaakt zoveel beter dan andere die we al jaren hebben gebruikt. Super kwaliteit en service.
Jolanda Pijnnaken
Wat is De Wereldkruidentuin een fijne webwinkel! Al een aantal jaar ben ik fan en trouwe klant van De Wereldkruidentuin. Eerst bij hun kraam in Beverwijk (De Bazaar), af en toe in hun (toen nog) winkel in Leiden en nu dus ook online! Dat is echt zo fijn, dat ik nu ook online mijn kruiden kan kopen. Voor ons nooit meer de kant-en-klare-zoutrijke-pakjes-en-zakjes uit de supermarkt. Nee, hoor. De Wereldkruidentuin is mijn favoriete adresje voor mijn kruiden en specerijen. Ik heb daar al zoveel heerlijks ontdekt. Het is begonnen met het proeven van hun Ras El Hanout kruidenmix. Wat is dat lekker! In zoveel gerechten te gebruiken!
Maar daar bleef het niet bij. Al snel volgden: knoflookpepermix, köfte- en dönnerkruiden, pittige kerriekruiden, Chinese 5-spices, de Syrische 7-kruidenmix (verrukkelijk in een zelfgebakken kruidcake, speculaas of ontbijtkoek), Texmix, gerookte paprikapoeder, pittige paprikapoeder, kaneel, anijs en de Italiaanse, Mediterrane, Griekse en Provençaalse kruidenmixen.
Mijn laatste ontdekking is de jasmijnthee.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de de kruiden en specerijen en kan het echt iedereen aanraden. De spullen worden netjes verpakt en opgestuurd. En de online service is ook goed. Even een berichtje en het wordt gelijk opgelost.
Het enige nadeel van online bestellen is dat je niet een gezellig praatje kunt maken met de eigenaars. Daarom gaan we gewoon ook nog af en toe even langs in Beverwijk bij De Wereldkruidentuin!
Saskia Verhoef
Aardig te woord gestaan, goed geholpen. Snelle verzending en de specerijen en kruiden ruiken zalig!