Daan
Van het begin tot het eind super vriendelijk behandeld. Naar aanleiding van mijn wensen, werd er ook heel goed ingespeeld op de behoeften. De ontwerpen waren vanaf het eerste moment zo goed als "spot on" en gaandeweg zijn de ontwerpen helemaal geworden zoals ik wilde. Mandy stond open voor al mijn vragen en suggesties en wist aan mijn verwachting voldaan. Ze werkt daarnaast ook nog eens met prachtige kleuren en materialen die helemaal pasten bij mijn ideeën. Kortom een aanrader, want zij maakt van ieder huis iets speciaals!
Karin
Nadat we 1 van de 3 plattegronden hadden gekozen is Mandy aan de slag gegaan met de 3D beelden. We waren ontzettend verrast door haar eerste ontwerp, maar hebben wel wat aanpassingen doorgegeven. Nadat ze de aanpassingen had verwerkt waren we ontzettend verrast door het eindresultaat! We zijn druk bezig met de realisatie van de 3D beelden en zijn zo blij dat we Mandy hebben ingeschakeld! Dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken!
Fazila
Wij hebben onze woonkamer/eetkamer door MAKU laten tekenen. Als eerst werd er een moodboard besproken met ons, waarbij we nog aanpassingen konden maken. De communicatie hierbij verliep heel vlot. Verder hebben we 3D tekeningen gekregen waar we heel veel inspiratie uit gehaald hebben. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en dit was daarom ook terug te zien. Na wat kleine aanpassingen hebben we de uiteindelijke tekeningen mogen ontvangen waar we ook super tevreden mee zijn! We zouden MAKU zeker voor een tweede keer inschakelen. Samengevat was het dus zeer succesvol waarbij de communicatie top was. Een aanrader dus!
HJ
Ik heb Maku de inrichting van mijn kantoor laten tekenen. Mandy heeft goed geluisterd naar mijn wensen en heeft dit kunnen vertalen naar hele mooie beelden. De eerste opzet zat steeds al dicht tegen mijn visie aan maar na de aanpas rondes waren de beelden perfect. Bij een volgend project zou ik Maku zeker weer inschakelen.
Ramy
Mandy heeft een paar geweldige kamers ontworpen voor mijn toekomstige huis, en het eindresultaat is echt top! De communicatie verliep vlot.

Ik ben erg tevreden :)
Khadija Desirée
Mandy heeft ons heel goed geholpen met mooie ideeën en om onze ideeën te visualiseren. Ze is flexibel en reageert snel, waardoor je makkelijk kunt schakelen. Maku heeft voor ons nieuwe huis zowel de tuin als het interieur binnen ontworpen. We zijn heel erg tevreden en zouden Maku zeker aanraden!