Tara
Online bestelling gedaan met persoonlijk advies. Enorm kundig en uitgebreid advies van iemand vol passie over alles huid. Ilse neemt echt de tijd om passend advies uit te schrijven en doet dit zelfs in de vorm van een video. Top service.! De producten zijn ook van hoge kwaliteit.
Pleun
Ilse weet precies wat mijn huid nodig heeft. Stuk voor stuk heerlijke producten, een cadeautje voor mijn huid!
Mireille
Jaren geleden besloot ik me eens te gaan te verdiepen in wat ik op mijn huid smeerde, maar zag door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer. Gelukkig was daar Ilse die met haar kennis, kunde en liefde voor het vak zó de ingrediëntenlijst scande en me op weg hielp. Ik heb nog wel eens een ander merk uitgeprobeerd, maar kwam altijd terug op de adviezen van Ilse. Nooit meer anders :-) Dikke tip!
Ellen
Ilse is een echte professional op het gebied van huidverzorging. Een wandelende bibliotheek op het gebied van ingrediënten, zodat zij alleen zuivere producten uitkiest die goed zijn voor de huid. Zij is iemand die je veel aandacht schenkt en feilloos weet wat jouw huid nodig heeft. Ik gebruik op advies van Ilse al jaren de fijne producten van Baumann. Makkelijk te bestellen en snel in huis. Dank je wel Ilse!
Alenka
Super fijne producten en altijd goed advies van Ilse! Zeer tevreden!
Pauline
Ilse heeft veel kennis van haar vak waardoor ik mij nooit zorgen hoef te maken of iets wel goed is voor mijn huid. Mijn gezicht is weer helemaal zacht en zonder onzuiverheden dankzij de producten van dermaviduals. Dankjewel Ilse!