Paula Wouts
Toen ik op zoek was naar een middel tegen parasieten kwam ik uit bij de site van Suzanne Poot. Ik was verrast te ontdekken dat zij een webshop heeft. Ik had jaren geleden haar boek gelezen en had haar weleens gezien bij een interessante lezing. Zodoende vertrouwde ik op haar deskundigheid. Zij is een ervaringsdeskundige op het gebied van luisteren naar je lichaam en ontdekken wat het nodig heeft om prettig te functioneren. Ik ben heel blij met de artikelen die ik kocht in haar webshop.
Tessa Harbers
Suzanne haar nieuwsbrieven zijn een van de weinige die ik trouw lees. Deze inspireren mij. Suzanne verkoopt mooie producten in haar webshop en heeft een breed assortiment. Het is altijd een feest om de bestelling in ontvangst te nemen! Door alle hartjes op de verpakking. Bestellingen worden zorgvuldig verzonden. Als nodig neemt ze persoonlijk contact op. Afgelopen 5 jaar ben ik altijd snel voorzien. Ik hoop nog heel lang bij haar te mogen bestellen! Blij met haar!
Nagel
Snelle levering en altijd is er overleg met webeigenaar mogelijk. Ik kom hier al jaren en je weet dat je top kwalitiet koopt!
Erik
Fijne webshop. Zeer goede producten die ik al een paar jaar gebruik.
O.a. Multi vitamine en douchegel. Snelle levering! En het hartje op de doos is ook erg leuk.
Mevr. Post
Erg blij met deze webshop. Mooi assortiment met echt natuurlijke producten en supplementen waar ik al een tijdje naar op zoek was. En zeer fijn dat ik persoonlijk en goed advies heb gekregen. Blij met mijn producten. Aanrader!
PMA
Zuivere supplementen van zeer goede kwaliteit! Topservice!!