A.R. Bączyńska
Een mooie cylinder aangepast naar mijn wens. Goed aangekomen, goede kwaliteit en goede service
Teddy Tien
Goeie prijzen , behulpzaam , aardig en je kan altijd terecht voor advies en als er iets fout gaat kwa post wordt t supersnel en perfect opgelost!
Vanessa Knapen
Ruime keuze, hele goede Service. Je kunt er met al je vragen terecht, krijgt goede tips. Dus Toppie!
Joery
Super snelle service!!!!!
silvia baens
Heel goed en stevig materiaal wat ook nog eens mooi afgewerkt is. Ook een goede service. Altijd bereid om vragen te beantwoorden of uitleg te geven.
Don
Als je op zoek bent naar heel gebruiksvriendelijke en kwaliteit formicariums, dan zit je hier goed. Het reageerbuissysteem voor het vochtig houden van het nest werkt bijvoorbeeld perfect en zorgt ervoor dat je niet zelf hoeft te prutsen, waardoor je misschien te veel, of te weinig water gebruikt. Er is een grote verscheidenheid aan verschillende nesten te krijgen, zelfs modulaire nesten die je naar gelang je kolonie groeit makkelijk kan uitbreiden. Dit werkt onder andere met handige magneten, die overigens sterk zat zijn. De prijzen zijn hartstikke goed en het contact met de winkel verloopt vlekkeloos. Ik houd mij nu ongeveer al een jaar of 15 bezig met de hobby van het houden van mieren. Ik heb dus veel nesten en ontwerpen voorbij zien komen, maar de nesten van House of Ants zijn by far mijn favoriet!