WebwinkelKeur
klantbeoordeling
9,6/10
186 Reviews
Marjet :

Snel bezorgd
Silke Thomas :

Fijne webshop. Door stockbreuk moest ik helaas iets langer wachten op mijn bestelling dan normaal, maar de communicatie hierrond verliep zeer correct.
EvM :

Snelle service, scherpe prijzen, maar overbodig verpakkingsmateriaal mag achterwege gelaten. Gek om bij een duurzaam product extra materiaal mee te sturen.
Marleen :

Babybum had even wat problemen met het magazijn, maar dat hebben ze netjes en met hele goede communicatie opgelost en het probleem met het magazijn is nu weer verholpen. Toen ik mijn bestelling deed hoorde ik een hele poos niets, en was het in eerste instantie moeilijk om in contact te komen. Maar na mijn tweede bericht belde Anja me op om uit te leggen wat er aan de hand was. Door de problemen met het magazijn moest ik erg lang op mijn bestelling wachten, maar Anja heeft het netjes opgelost. Ze heeft me heel goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling totdat die volledig geleverd was, het was een heel prettig contact. Er kan altijd iets misgaan, dat gebeurt nou eenmaal, en het persoonlijke contact waarmee Anja dat aanpakte was heel prettig.
Nynke Vellinga :

Tip service, altijd antwoord op vragen en een goede website met alle voorlichting die je kan wensen. De huuroptie voor de kleinste maat is echt een uitkomst
Jaccoline :

Duidelijke productinformatie, goede en persoonlijke service. Levertijd wordt niet exact aangegeven, maar producten werden binnen enkele werkdagen geleverd.