Kinderopvang Boefje
Mooi stevig materiaal.
Goede service.
Snelle levering.
Altijd gelijk antwoord via de mail.
Vriendelijk personeel.
Sanne Lambregts
Snel geleverd en van goeie kwaliteit
Kinderdagverblijf Het Vosje
We bestellen al een aantal jaar bij Baaslevert en ze hebben goede service. Ook qua prijs kwaliteit verhouding. De leveringen zijn ook goed geregeld.
Je wordt na levering nog gebeld of alles naar tevredenheid is geleverd en of er nog hulp nodig is. Dit zie je niet bij veel bedrijven die deze service aanbieden.
Kinderdagverblijf Silvester
hele goede service, er wordt altijd mee gedacht als de levertijd wat langer is. Wij krijgen altijd alles heel netjes verpakt binnen en het ziet er heel goed uit. De kinderen op het kinderdagverblijf vinden het speelgoed en de accessoires altijd helemaal fantastisch en spelen er elke dag mee! zeker erg tevreden over Baaslevert
Monica Stoltenborg
Super snel, duidelijk en je kunt je bestelling meteen volgen.
Huis de B
We werden gebeld na de levering van onze bestellingen of we alles in goede orde ontvangen hadden en of we tevreden zijn met de geleverde speeltoestellen. Al snel kwamen we er achter dat we een onderdeel niet gekregen hadden waar we wel recht op hebben. Het wordt snel na geleverd. Als Baaslevert niet gebeld had, hadden we dit nooit geweten. Dank Baaslevert, echt een top service!