Willem Jan
Super fijne communicatie met medewerkers. Reageren snel, hebben zorg voor individuele wensen en leveren erg snel. Ons bed was al binnen 1.5 week binnen. Kwaliteit van het bed is erg goed en mijn dochter slaapt er inmiddels heerlijk op. Bed is ook erg makkelijk in elkaar te zetten, zelfs voor iemand zoals mij met 2 linkerhanden. ;)
Robbert
Super service snelle levering direct andwoord super mooie slaapbank heel bij meeeeee😀😀😀
Willem van kreek
Was een beetje huiverig om online te bestellen maar ben echt super geholpen door Voordeligslapen via chat en later ook telefonisch. Bestellen ging snel en levering was ook snel. Toppie!
Sebastiaan Loch
Ben erg tevreden met de kwaliteit en de service. Zeker een aanrader!!
Fam. Van Eck
Wij hebben een elektrische boxspring Arizona gekocht bij voordeligslapen. Onze beste aankoop in jaren. Uitstekende en snelle service. Vriendelijk personeel en super advies gekregen. Wij zullen dus ook voordeligslapen aan iedereen adviseren.
Sophie
Fijn geholpen en erg tevreden over het bed Tributo. Het is een mooie stof ik heb de grijze gekozen ziet er echt netjes uit. Het bed zelf is vrij stevig en dat was precies ook wat ik zocht. De extra opbergruimte kon ik goed gebruik en ik slaap er heerlijk op in combinatie met traagschuim. Thanks Voordeligslapen!