WebwinkelKeur
klantbeoordeling
10,0/10
5 Reviews
Iman :

Mijn dankbaarheid gaat uit naar het Team van de Bloesemwinkel.

Mijn ervaring met de reguliere geneeskunde bracht mij op een zoektocht naar een andere manier om mijn gezondheid en welbevinden te verbeteren. Door innerlijke inzichten begreep ik al snel dat de invloeden van buitenaf een ontregeling bij mij te weeg brachten, met alle gevolgen van dien. Zo ben ik op advies bij Ruud Dekker gekomen voor ontstoring en herbalansering van mijn lichaam. Na een aantal afspraken bij Ruud gaat het nu veel beter met mij, door zijn advies om bloesemremedies en frequentie-flesjes te dragen met de resonantie van diverse aardse elementen. Ik ben echt onder de indruk van Ruud zijn bijzonder krachtige manier van waarnemend voelen, zijn aanpak en advisering voor meer welzijn.

Met vriendelijke groet.
Iman
Geertje :

Na mijn laatste zwangerschap en het geven van borstvoeding bleef ik last houden van harde borsten en af en toe jeukende tepels. Meteen nadat ik was gestart met het dragen van het flesje waren de klachten over. Als ik het flesje vergat mee te nemen merkte ik dat meteen. Na een aantal weken kon ik zonder het flesje en bleven de klachten weg.
Margreet :

Ruud heeft mij echt fantastisch geholpen. Van heel laag in mijn energie en veel lichamelijke pijntjes naar weer terug in mijn fijne energie en een lichaam die lekker voeltšŸ¤ heel dankbaar
Linda :

Dankzij de consulten van Ruud heb ik geen blaasontsteking meer, en als ik het voel opkomen weet ik welk flesje ik nodig heb. Dank je wel topper!
Monique :

Het consult heel prettig ervaren. Ruud straalt rust uit, voelt goed aan wat er nodig is en de elementen die ik mee kreeg hadden voelbaar effect. Dank je wel Ruud.