Marije Hendriks
Via facebook terecht gekomen bij dit programma. Had niet veel verwacht van maar 10 minuten trainen, maar na de tijd voelt het alsof je een uur hebt gesport haha. Aan te raden!
Yvonne Zevert
Leuk 10 minuten programma! Zijn best pitte trainingen voor maar 10 minuten, maar dat moet ook wel als het zo kort is. Wel goed in elkaar gezet met een paar extra's. Handig als je thuis een beetje fit wilt blijven/worden.
Nicky Lenferink
2 weken geleden het fit in 10 minuten programma aangeschaft. Voor mijn gevoel zeker het geld waar. 20 verschillende video's waar je in principe net zo lang mee door kunt als je zelf wilt. En daarbij nog handige extra's. Mooi pakket voor maar 4 tientjes. Houdt mij en mijn man lekker actief, bedankt.
Martin Postma
Goede kwaliteit producten. Tijd terug al de dumbbells van n-mass gekocht. Laatst de kettlebell erbij gehaald. Alleen maar positief te spreken
Lenno Haafkes
Onlang de byzoom dumbbells aangeschaft. Erg degelijk systeem. Ook makkelijk te verstellen tijdens het trainen. Alleen de pin verstellen en je kan door. Handig voor de thuissporters.
Kevin en Nany Berkers
Geweldig service!! Artikel waren snel in huis en zijn geweldig goed in gebruik. Handig voor ervaren sporters en beginnende sporters