Nergiz Aksut
Mooie producten eerl
Hatice Kopic
Zeero is echt zo ideal voor mama’s met kindjes 😍 makkelijk en snel vlekkeloos schoon!! Tinkerbalm ook zo een geweldig product na 2 keer smeren op de wangetjes van mijn kleine waren zijn schrale wangetjes weer helemaal mooi zacht.
Jamie
Op aanrader van iemand de tinker balm zalf gekocht voor de eczeem van m’n baby van 4 maanden. Wat een wonder middel! Na 2 dagen smeren werd het al zoveel beter wat ik met de crème van de huisarts na 1,5 week bij lange na niet zo goed kreeg.
Hacer
Allereerst hartelijk dank voor de producten die je eerder hebt aanbevolen, ik ben erg tevreden! Gelukkig ben ik deze producten tegengekomen, want ik was al lang op zoek naar gezichtsverzorging met schone ingrediënten. En wauw de tinkerbalm is echt een wonder! Ik heb veel dingen gebruikt voor de eelt aan mijn hielen, maar helaas niks hielp. Na gebruik van de tinkerbalm was de eelt binnen een maand weg! Ook had ik eczeem aan mijn handen, het bloedde en was erg pijnlijk. Vooral in de winterperiode. Nu breng ik de tinkerbalm aan en het trekt meteen weg. Het is mijn redder in het leven. Nogmaals bedankt voor het advies en eerlijke producten!
Sura
Mijn tweelingen hadden last van luieruitslag met geen enkel middel/creme ging het over! Ik was sceptisch en dacht hoe kan een natuurlijk middel helpen dit te herstellen! Ik ben verbaasd hoe snel de tinkerbalm hier heeft geholpen. Ik ga dit product zeker meer inslaan.
Duygu
Geweldige natuurlijke producten! Mijn huid straalt. Ben er helemaal verliefd op hyalunoric acid serum het geeft een botox effect en hydrateert heel goed je gezicht.