Johan Brandes
Een fijne webwinkel waar ik prima werd geadviseerd, goed contact, fijn gesprek. Op de dag van de levering werd er nog even telefonisch contact opgenomen, met de mededeling dat de pakketdienst een halfuur voor aankomst van het pakket contact zou opnemen. Alles klopte precies. Compliment voor deze webwinkel, volgende keer zou ik hier weer een bestelling plaatsen, en bij andere aanbevelen. bedankt Mark een dikke 10.
stefanie van zal dec.amsterdam
Nou ben werkelijk nog nooit zo goed geholpen in een webshop. En heel goed geadviseerd, werd na een vraag snel terug gebeld en er werd geen moeite bespaard om te zorgen dat ik mijn bestelling op tijd had. Naderhand bleek er een kabeltje van ecoflow niet goed en dit werd ook super goed opgelost. Die jongen aan de telefoon dacht super fijn mee en was super behulpzaam!
Ron
Er ging wat mis met een verkeerde kabel, maar het werd supersnel opgelost! Daar was is heel blij mee! Ook werd ik vooraf ik de producten bestelde heel goed persoonlijk voorgelicht, voor mij was het namelijk allemaal nogal nieuw. En dat voor gunstige prijzen. Al met al dus heel tevreden!
Peter Eindhoven
Snelle levering. Werd vriendelijk te woord gestaan door Mark. Retourzenden ging van een leien dakje. Al met al een prettig bedrijf.
Edwin
Snelle levering, en heel mooi product. Ook een technische vraag na aankoop werd goed en snel beantwoord. Ik ga hier zeker vaker bestellen
Paul Los
Prettige persoonlijke aandacht