Ans en Lida
De wandeling was snel verstuurd en erg leuk verpakt. We hadden Delft gekozen als wandelstad. Het was een hele leuke wandeling en erg leuk beschreven.
Michelle
Wij hebben de wallenroute in Amsterdam gelopen. Wat was het LEUK!!! We hebben allerlei nieuwe plekjes en straatjes in Amsterdam ontdekt. Heel tof om de duistere geschiedenis achter de verschillende bijzondere gebouwen en straten te weten te komen. Echt een aanrader om Amsterdam eens van een andere kant te leren kennen. Deze wandeling is absoluut NIET saai!
Naomi & Henk
Wij hebben de horrorwalk van Delft gelopen in 2,5 uur. Alle 5 waren we nooit in Delft geweest en deze tour is geen standaard toeristenwandeling. De route was heel duidelijk beschreven en het was van de ene locatie naar de andere locatie niet heel ver lopen. Eigenlijk was alle informatie uit de wandeling helemaal nieuw voor ons en hebben we dus veel geleerd. De zon scheen heerlijk wat maakte dat het ook gezellig druk maakte in Delft. Sowieso is Delft erg leuk, maar zeker deze wandeling in Delft is helemaal een aanrader! Aan alles merk je dat er veel tijd is gestoken aan het ontwerp, de foto's, de teksten en het versturen van het pakket. Heel leuk om een stad eens vanaf een andere kant te bekijken! Onze zoon van (bijna) 6 heeft de hele route kunnen lopen en ook goed mee kunnen zoeken naar de volgende locaties, de beschrijvingen waren voor hem nog wat te spannend, dus die hebben we niet hardop voorgelezen, maar verder is dit voor kleine kinderen dus ook heel goed te doen.
Aletta

Hoewel we Leiden best goed kennen, hebben we toch nieuwe plekjes en verhalen ontdekt. De prachtige route laat niet alleen zien hoe mooi Leiden is, maar ook hoe duister de geschiedenis soms is. Gelukkig zitten er ook een paar luchtige verhaaltjes tussendoor. Een leuke, leerzame wandeling!
Sanne
Superleuke tour die niet te lang duurt! Je krijgt van te voren een leuke goodiebag toegestuurd, de tour heeft leuke feitjes en de route is makkelijk te begrijpen zonder telefoon! De Little Walk of Horrors laat je op een andere manier de stad verkennen dan je gewend bent! Ik heb de tours van Delft en Leiden gelopen maar ben zeker nog een keer van plan die in Amsterdam te doen!
Erik
Superleuke 'horror'-wandelingen langs de duistere plekken van een stad! Wij waren één van de eerste klanten bij deze startup en hebben gekozen voor de stadswandeling in Delft. Geen moment spijt hiervan gehad! Na bestelling begint de lol eigenlijk al bij de (snelle!) bezorging van een duister brievenbuspakketje. Goed verpakt en mooi vormgegeven boekje & routebeschrijving. De persoonlijke boodschap van Sonja maakte het helemaal af. Super leuk gedaan! En het grote voordeel: alles is op papier en de horrorwalk is iedere dag en helemaal op eigen tempo te doen. De route is prima te wandelen voor jong en oud en je krijgt echt originele verhalen te lezen over de duistere kant van de stad. Als je een keer wat anders wilt dan de 'standaard' highlights van een stad, dan is dit zeker een aanrader.

Op dit moment is er keuze uit 5 Horrorwalks, maar dit zullen er ongetwijfeld snel meer worden. Volgende keer gaan we de Horrorwalk van Amsterdam uitproberen!