Silvia
Titel: Geweldige aankoop. Zeer tevreden over het product Bruns shampoo en conditioner no 1. De kwaliteit is uitstekend echt blij mee! Mijn haar voelt heerlijk, geen jeuk en glanst. Niet te vergelijken met mijn shampoo die ik gebruikte. Bovendien was de levering zoals aangegeven en werd het artikel goed verpakt afgeleverd. Heel fijn!
Sylvia
Ik heb goede ervaringen met de Bruns nmr 4 shampoo en balsem nmr 4.

Tevens gebruik ik van dit merk ook de saltspray nmr 18 en saltkräm nmr 33.

De producten zijn zuinig in gebruik en mijn haar krijgt er een goede volume en versteviging van.

Ik kom speciaal uit Heerlen om naar Herleen (sauchakapper in Nijmegen) te gaan. Ik ben blij en verast dat mijn haren in een korte tijd zo zijn opgeknapt.



Als bonus krijg je ook nog een lieve kapper erbij, die goed kan luisteren en knippen waardoor je blij de deur uit loopt.

marie josé
Het advies over de kleuring is goed, eerlijk en ook duidelijk. De producten zijn fijn in gebruik en ruiken lekker. Het is goed te merken dat Heleen zich wil blijven ontwikkelen in haar visie en kennis over natuurlijke, eerlijke haarkleuring en verzorging.
Trudie
Shampoo nummer 1 gekocht. Fijne shampoo. Goede levering en fijne uitleg gehad.
renske
Goed advies en fijne producten
Aemily
Echt heel fijn, de shampoo en balsem no1 van Bruns. Je merkt echt dat het op natuurlijke basis is. Mijn haar is veel zachter en glanzender sinds ik de Bruns producten gebruik. En geen last meer van een droge, geirriteerde hoofdhuid.